Skab den urban New York stil derhjemme

Har du været en tur til New York, eller har du set billeder af den rå og industrielle stil og er derved blevet helt forelsket i byen?
Lige meget hvilken indgangsvinkel du har til New York og dens flotte og rå arkitektur og design, vil du nemt kunne få denne stil hjem til dit eget hjem.
Med ganske få forandringer vil du selv kunne skabe den moderne New York stil derhjemme.
Læs med videre her, og find udad hvilke simple forandringer du kan lave, for at få denne urban stil med ind ad fordøren.

Tænk industrielt og råt

En stor del af charmen ved New York er al den historie der ligger i byen. Man kan ligefrem se, hvordan byen – og de forskellige bydele – har ændret og udviklet sig gennem tiden.
Fælles for alle er dog, at de bevarer New Yorks unikke og rå stil. Det er netop den stil, du kan forsøge at få med indendørs. Tænk på netop det, der skriger New York til dig, og vær så kreativ som muligt i din måde at få det med ind i din indretning på.
Det kan være i det valg af møbler: stål, læder, beton eller i dit valg af farver: Sort, grå, blå og grøn.
En nem og relativ billig måde at få lidt New York stemning på, er ved at sætte noget tapet op, så det ligner at der er en gammel mursten- eller betonvæg i dit rum.
Denne væg kan du for eksempel style med en stålreol, grønne planter og en sej lampe.

Vælg møbler, som forener nordisk design med rå New York

I dit møbelvalg kan du også let vælge at vise denne stil. Ved at vælge møbler som kombinerer de nordiske stillinjer med det rå og industrielle look, får du samlet set en indretning, som har det bedste fra begge sider med.
Et godt eksempel på et sådant møbel er vitrineskabet. Vitrineskabe har været at finde i de danske hjem i mange årtier, og med deres nye popularitet, kan du nemt finde et vitrineskab som kombinerer det kendte med den nye rå stilart.
Læs denne guide til hvordan du vælger det rigtige vitrineskab, og kom godt på vej med at kombinere disse to stilarter.

Less is more

Dette amerikanske udtryk er perfekt til at beskrive den nemmeste måde hvorpå du kan få New York stemning med indenbords. Indret med færre ting, og skab god plads om de ting du har. Så er det nemmere for dig at overskue dine ejendele, og nemmere for både dig og dine gæster at nyde dem.
Du skaber også en mere luftlig og industriel indretning når dine overflader ikke er fyldt op med pyntegenstande, men den enkelte ting selv får lov til at stå frem.
Less is more gælder selvfølgelig også i dit valg af møbler, og derfor er det en god idé at du sætter dig rigtig godt ind i hvert enkelt møbel, så du er sikker på at have det, som opfylder alle dine behov. For at gøre dette kan du for eksempel læse købsguides på internettet.

Skriv et svar