KANSAS arbejdstøj – Arbejdstøj med prisgaranti

Arbejdstøj

KANSAS arbejdstøj er ikke altid billigt. Derfor er du nu så heldig at få netop dette mærke med prisgaranti hos arbejdstøj-giganten Pro-Dress.com.

KANSAS billigere hos Pro-Dress.com

Arbejdstøj-giganten Pro-Dress.com har på ganske få år formået at positionere sig om én af Danmarks førende udbydere af fritidstøj, arbejdstøj, sportstøj og fodtøj. Herunder også det professionelle og meget populære mærke KANSAS. Du kan tilmed få billig KANSAS arbejdstøj hos Pro-Dress.com.

Der er lagt mange kræfter i markedsføringen af KANSAS arbejdstøj og øvrige professionelle mærker til erhvervslivet – dette ikke uden grund – Pro-Dress.com vil være de bedste, men de vil også være de billigste. Derfor vil du som handlende på webshoppen opleve, at du finder priser på KANSAS arbejdstøj lavere end så mange andre steder. 

Prisgaranti på alt arbejdstøj og fritidstøj

Med missionen om at være den billigste forhandler i Danmark af arbejdstøj og fritidstøj kommer et stort ansvar – både overfor kunderne, men i høj grad også med at være up-to-date med de prisforskelle, der er blandt de forskellige udbydere. Derfor har Pro-Dress.com en prisgaranti overfor deres mange besøgende på hjemmesiden.

Finder du KANSAS arbejdstøj eller øvrige former for beklædning i samme model billigere andre steder, så matcher Pro-Dress.com prisen. Du har dermed prisgaranti på det professionelle mærke og KANSAS arbejdstøj, der ellers ofte ligger i den lidt dyrere ende af skalaen grundet den høje kvalitet.

Det mest populære brand af arbejdstøj i Danmark

Og KANSAS arbejdstøj er populært. Ingen tvivl om det. Brandet opstod i 1952, da ophavsmanden bag PALO, Poul Larsen, der siden 1920’erne havde produceret amerikansk inspireret denim arbejdstøj, fik idéen til KANSAS Workwear. KANSAS arbejdstøj blev ”født” og har siden gennemlevet årtier med stor popularitet, innovation, optimering af funktionalitet og komfort og ikke mindst en intens markedsføring til såvel unge som ældre.

KANSAS arbejdstøj har fulgt med tiden med et professionelt og dynamisk voksende sortiment.  Et sortiment, der nu kan erhverves med prisgaranti hos arbejdstøj-giganten Pro-Dress.com.

KANSAS arbejdstøj sælges både nationalt og internationalt. Fristads Kansas Group er koncernen, der i dag står bag mærket KANSAS og omsætter for mere end 500 mio. euro til alle steder i verden. Pro-Dress.com og KANSAS deler én og samme mission – at matche præcis de egenskaber som hårdtarbejdende arbejdsfolk har brug for i deres arbejdstøj.

Få en demobussen ud til din virksomhed

Der findes et stort udvalg af KANSAS arbejdstøj. Det kan være svært at vælge mellem de mange spændende og ikke mindst professionelle modeller indenfor de forskellige beklædningsgenstande. Derfor tilbyder Pro-Dress.com også muligheden for et besøg af demobussen. Flere tusinde private og virksomheder har gennem årene købt arbejdstøj, arbejdssko eller fritidstøj gennem webshoppen. Som virksomhed har du nu mulighed for at få besøg af demobussen for en demonstration af de mange professionelle og funktionelle mærker. Der er også mulighed for som virksomhed at få medarbejder-webshop. Her kan medarbejdere på let og overskuelig vis selv bestille arbejdstøj og arbejdssko – der endda efter ønske kan leveres personpakket med navn og logo.

Prisgaranti, god service, hurtig levering. KANSAS arbejdstøj med prisgaranti er ikke så dårlig en idé – det er i hvert fald det indtryk de mange handlende efterlader sig på prissammenligningssider som Trustpilot.