BackYard Footwear – Designersko i særklasse

BackYard Footwear

Leder du efter designersko, så snyd ikke dig selv for det populære mærke BackYard Footwear. Kendt og anerkendt gennem flere årtier, så har dette mærke formået at fortrylle sin fanskare med flotte og innovative designs, der også har lokket kendisser til. Her får du designersko i særklasse. Det behøver bestemt ikke være kedeligt at bære god kvalitet. BackYard Footwear hylder nemlig individualiteten – at du tør være dig selv – også når det gælder valg af fodtøj.

BackYard blev hurtigt et hit

De tog sin spæde start i en baggård i København, hvor de oprindeligt var designet som sportssko, men sneakers fra BackYard Footwear blev hurtige populære og har den dag i dag flere årtier senere sin brug som både fritidssko, arbejdssko og ikke mindst sko til festlige lejligheder. De mange lækkerier i form af trendy design, et væld af farver og ikke mindst en kvalitet, der taler for sig selv har været med til at gøre disse sneakers yderst populære. Og de bliver stadig designet i København, disse populære sneakers, men nu finder designet vejen til den historiske by Zlin i Tjekkiet, når de produceres af de fineste materialer, der er håndplukket fra hele Europa og lavet af syersker, der har gjort det perfekte slutprodukt til en livsstil. En livsstil, som du kan nyde godt af med disse flotte og komfortable sneakers i mange spændende varianter. BackYard Footwear hitter år efter år og endda årti efter årti.

Kvalitetssko og fine detaljer

Produktionen af BackYard Footwear taler for sig selv. En raffineret produktionsproces, der tæller intet mindre end 20 sæt hænder før det færdige par sneakers pakkes i kasser til videre salg. Nøje udvalgte råvarer bl.a. fra Italien. En nænsom fremstillingsproces, der bl.a. gør brug af varm vulkanisering for at smelte overdelen sammen med sålerne for bedst mulige slidstyrke og pasform. De mange hænder håndterer hver deres lille del af denne sneaker og slutresultatet er enestående. Ikke noget at sige til, at BackYard Footwear har overlevet i denne branche med mange konkurrenter. De har fat i noget helt enestående og det mærkes på såvel pasform som komfort.

Designersko til små priser

BackYard Footwear designer sine sneakers til mange funktioner. De er smarte til den fine kjole, til dine jeans og endda til et par shorts. De er til at betale og du får endda sko, der er populære år efter år uanset, hvilket farvevalg du begiver dig ud i. Overrask dig selv og din garderobe med frisk fodtøj eller måske den klassiske fra dette populære brand. Der skal være tid til forkælelse. Der skal være tid til BackYard Footwear. Det betaler sig og så føles det så godt på fødderne. Vil du være med på moden og måske have sneakers til hver en lejlighed, så er sneakers fra BackYard Footwear det oplagte valg. Find din helt egen stil og du vil fuldende dit outfit med smart kombination af trendy tøj og fodtøj. Lad denne cool producent forkæle dine fødder med smarte designersko i særklasse.