3 gode råd til dig der skal på storbyrejse i England

England er i den seneste tid blevet et meget populært rejsemål for danskerne. Det drejer sig typisk om storbyferier, hvor der foretages en masse shopping, og kufferterne er mindst dobbelt så tunge på hjemturen end da man tog af sted. Der er dog nogle ting, som mange danskere glemmer at tænke over når de tager til England. Vi giver her tre gode ideer til ting du skal huske på når du planlægger din storbyrejse til England.

Først og fremmest bør du overveje hvilken storby du gerne vil besøge. Det klassiske eksempel er selvfølgelig hovedstaden London, som er en meget stor og flot by med masser af liv og muligheder for shopping. London er dog af samme grund en stor turistattraktion, hvilket også betyder at priserne generelt er højere end i flere andre engelske storbyer. I stedet kunne det være en god ide at overveje en by som Liverpool. Liverpool er ikke lige så stor som London, men er dog stadig en af Englands største byer, og byder også på rig mulighed for shopping samt et spændende byliv. Derudover er Liverpool ikke nær så stor en turistfælde som London, hvilket vil sige du får et mere ægte indtryk af den lokale befolkning. Og så har de også et rigtig godt fodboldhold, og det er derfor ikke underligt at fodboldrejser til Liverpool er meget efterspurgte for tiden. Hvis du derimod er helt sikker på at du vil til London, men gerne vil spare alligevel, kan du med fordel besøge hjemmesider der specialiserer sig i afbudsrejser og lignende. Dette kunne eksempelvis være TimelessTravels.dk, som ofte har tilbud på afbudsrejser til London.

Dernæst bør du overveje hvor mange penge du har lyst til at bruge på indlogering. I mange af de populære storbyer kan det ofte være svært at finde et billigt hotel, og vil du bo tæt på centrum skal du også være villig til at betale en forholdsvis stor pris. Hvis du helst ikke vil af med lige så mange penge, findes der mange andre muligheder for indlogering, som du ofte kan få til halv pris af hvad et hotelophold koster inde i byen. Det kan eksempelvis være en god ide at leje et hotelværelse i en af de omkringliggende forstæder, og så bruge offentlig transport til at komme ind til centrum. På denne måde sparer du penge, og samtidig oplever du noget andet end alle dem der blot kommer i selve storbyen.

Du kan også tage et helt andet sted hen end England, måske et sted hvor der er lidt varmere. Det kan være en fantastisk rejse til Dubai, en tur til sydens sol, eller noget helt andet. Også her er mulighederne mange og priserne billige.

Husk også at være forsikret. Alt for mange danskere tager til England uden rejseforsikring, og dette kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse hvis man er ude for et uheld eller kommer til skade på anden vis. Med en rejseforsikring kan du rejse med trygheden om at du vil få hjælp hvis der skete noget, og at du i et sådant tilfælde ikke skal betale. Hvert år kommer flere danskere uden rejseforsikring til skade på storbyrejser i London, og må betale mange penge for at få hjælp. Hvis du vil vide mere om rejseforsikring kan du med fordel besøge hjemmesiden europaeiske.dk.

Skriv et svar