Vi tester de bedste og billigste led strips

LED lys bliver mere og mere populært. Det hænger blandt andet sammen med, at de er billigere at anvende, det holder længere, og så er det godt for miljøet i forhold til traditionelle pærer. Du ka bruge LED lys til næsten alt i dit hjem, men en form for LED der er blevet mere og mere populær er de såkaldte LED strips. LED strips, er strips, der kan påføres næsten alle former for overflader, og give dig et flot lys lige præcis der hvor du ønsker det. Herunder, vil dr være en liste over ting som du kan bruge LED strips til, og samtidig en guide over hvordan du finder de bedste og billigste LED strips.

LED strips til fjernsynet

Der er mange mennesker, der påfører LED lys bag på deres fladskærms tv. Grunden til, at dette er en fremadgående trend er, at det giver et flot lys bag på væggen når man sidder og ser tv. Hvis man ikke er tilfreds på farven på sit LED lys, eller man gerne vil slukke det for et kort øjeblik, skal man ikke til at bevæge sig for at gøre dette, da der i de fleste tilfælde følger en fjernbetjening med, hvor man både kan ændre farven på lyset, eller slukke for lyset.

LED strips til hyggelig belysning af rum

En anden smart måde, hvorpå man kan benytte LED strips er, hvis man vil lave en hyggelig belysning i et rum. Lyset kan eksempelvis påføres under hængende hylder eller reoler, hvorfra de vil give et hyggeligt lys omkring hylden eller reolen. Igen kan man med fjernbetjeningen ændre farven eller endda dæmpe lyset, alt efter hvilken stemning, som man forsøger at skabe i rummet. Typisk vil denne form for LED belysning ikke være nok til at lyse hele rummer op, så det vil typisk blive anvendt som sekundær lyskilde. Man skal dog stadig ikke bekymrer, sig om el regningen, da LED lys forbruger mindre strøm end, hvad man har være vant til med almindelige glødepærer

Hvordan finder man de bedste og billigste LED strips

Når du skal ud for at finde de bedste og billigste LED strips, kan du med fordel først danne dig et overblik over, hvilke der har fået bedst anmeldelser i diverse tests. Der findes flere forskellige hjemmesider, der laver disse tests, netop for at give dig en indikation af, hvilke mærker du skal gå efter, når du skal købe dine nye LED strips. Endvidere findes der mange forskellige former for LED strips, alt afhængigt af hvilket behov de skal dække. Du kan f.eks. få vandtætte strips, hvis du har tænkt dig, at anvende dem udendørs. Det er derfor vigtigt, at du starter med, at gøre op med dig selv, til hvilket formål dine strips skal anvendes, for så derudfra, at kunne træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket mærke det skal være, og hvilke funktioner de skal have.

Skriv et svar