Jagten på den perfekte badedragt

Det er sommer, solen står højt på himlen og det er tid til en tur på stranden! Det er et billede, der er værd at frydes over. Desværre ødelægges dette smukke billede for mange, når de tænker på sig selv i en badedragt. Det skal der laves om på!

At blive ”bikini-klar”

Det er blevet et kendt begreb at være ”bikini-klar” og have en ”bikini-krop”. Begrebet er kendt i folkemunde, og alle ved, hvad man mener, når man bruger termerne. Med bikini-krop menes der en slank og veltrænes krop, der ikke har for meget overskydende fedt, men tilpas store former og en smuk kvindelig figur. Hvis dette er bikini-kroppen, betyder det så, at det kun er folk, der ser ud på denne måde, der må hoppe i en bikini? Nej. Det betyder, at samfundet i dag har et fuldkomment forvrænget billede af den menneskelige krop og variationen og alle forskellighederne blandt os mennesker.

At have en bikini krop betyder i virkeligheden bare, at man har en bikini på sin krop. Og at være bikini klar betyder, at man er klar til at tage sin bikini på og tage ned på stranden – uanset hvordan man ser ud. Alle i hele verden besidder en bikini krop, og det er vigtigt at huske på.

At finde den rette badedragt til dig

Når man shopper efter badedragter, er det alfa omega, at du føler dig godt tilpas. Man er meget letpåklædt, og derfor er det bare så vigtigt, at man ikke føler sig forkert i sin egen krop, fordi badedragten måske fremhæver noget af det, man ikke er så glad ved. Badedragten skal gøre din krop og dermed også dit sind en tjeneste, så det er værd at investere både penge såvel som tid i at finde den perfekte badedragt.

Der findes mange flotte modeller. Inde på Badedragt.dk kan man finde tusindvis af meget smukke og flatterende badedragter.
Nogle af badedragterne har fokus på ryggen. Måske er der et flot mønster i stoffet eller en smuk udskæring. At have fokus på ryggen er meget attraktivt på alle kropstyper, og det kan være en god ide at vælge en sådan badedragt, hvis man gerne vil fremhæve sin ryg.
Nogle ønsker også at fremhæve barmen. Der skal man nok gå efter en badedragt, der har en dyb v-hals eller mønster eller perler ved brystet, så det er den vej, øjet går hen. Man kan også vælge at fremhæve hofterne, hvis man går efter en badedragt der måske går højt op på hofterne. Alle kroppe er smukke, og med en flot badedragt har man friheden til selv at bestemme, hvad der skal fremhæves ved lige præcis sin egen krop.

At finde badedragten til din datter

Lige så vigtigt som det er at finde en flot badedragt til mor, er det at finde én, datter vil sætte pris på. Her kan man finde de flotteste og mest farverige badedragter til børn! At se sine døtre lege i sandkanten i en af de badedragter, kan kun sprede glæde.

Skriv et svar