Få inspiration til gaver til studenter

Præcis som bøgen, springer studenterne ud hver sommer og der findes ikke en mere festlig tid, end den efter endt eksamen, hvor glade unge mennesker fejrer et afsluttet kapitel og begyndelsen på et nyt.

Studenter fortjener anerkendelse, fest og ikke mindst gode gaver, men det kan godt være lidt svært, som voksen, at sætte sig ind i, lige præcis hvad der tiltaler og glæder de yngre generationer. Gaver til studenter er ladet med en smuk symbolik og skal, efter de flestes opfattelse, helst være af den slags, der bliver et minde for livet.

Der er god inspiration at hente til perfekte gaver til studenter, hvis man tager sig lidt tid til se sig omkring og holde øjnene åbne for de tendenser, der hitter lige nu, men som på samme tid, vil kunne forventes at have en holdbar karakter. Studentergaver kan, som alle andre gaver, købes for enhver pengepung og behøves ikke at koste en formue, for at være meget eksklusive og blive en ting, som den unge student også vil glædes over at eje senere i livet.

Søde og feminine gaver til studenter

Grænserne mellem kønnene er blevet lidt mere udviskede end tidligere og mange gaver til studenter kan sagtens anvendes til både unge piger og mænd. Gaver til studenter er altså ikke så kønsopdelte som i gamle dage.

De fleste studenter står på tærskelen til at flytte hjemmefra efter deres eksamen og særligt kvindelige studenter sætter stor pris på at få lækre ting til deres kommende bolig. Ting til hjemmet kan både være nips og pynt, men også være udstyr, der er rart at have i enhver husholdning.

Har man ikke så tæt en relation til studinen, der skal have en gave, kan man godt tænke lidt ud over den helt store symbolik i gave valget og nøjes med at købe noget, der bringer begejstring her og nu, som f.eks. parfume, blomster, gavekort eller andet, der har et præg af luksus for en ung pige.

Gaver til studenter med et maskulint islæt

Studentergaver til mænd adskiller sig, som nævnt, ikke voldsomt fra, hvad man kan forærer studiner. Unge mænd er også glade for smykker, ure, gadgets, gavekort til oplevelser og selv parfume. De færreste mænd bliver glade for køkkenudstyr, porcelæn og ting til boligen, men de findes bestemt også.

En fin gaveidé til den mandlige student, er altid at købe noget, som han kan bruge til sine interesser eller sportsgren. Er han en rigtig festabe, så find f.eks. noget udstyr til barskabet.

Helt overordnet er kvinder typisk lettere at købe gode gaver til, vil man ramme plet hos en mand, så må man ofte lægge hovedet lidt mere i blød og tænke lidt kreativt og ud af boksen.

Vær ikke bange for at give en student en lidt utraditionel og sjov gave. De fleste studenter får i dag et hav af flotte gaver og en humoristisk ting, der præcis matcher modtagerens livsstil og type, kan give en kærkommen afveksling på gavebordet og blive nok så mindeværdig, som mange langt mere seriøse gaver.

Skriv et svar