Det rette motionsudstyr er en fornuftig investering

Motion er ikke bare noget, man høre om i fjernsynet og så bør glemme igen. Det er faktisk rigtig vigtigt for ens krop, at man dyrker motion ofte. For at gøre dette, er det selvfølgelig nødvendigt med noget motionsudstyr. Men hvilket motionsudstyr skal man så vælge. Ja det kommer i bund og grund an på, hvad formålet er. En af de ting, der er meget populære i øjeblikket er TRX træning, der tår for Total body Resistance Exercise. Det er en træningsform, hvor man involvere hele kroppen.

Lidt mere om TRX træning

TRX er udviklet af det amerikanske militær, og det kombinerer det bedste fra flere forskellige motionsformer, nemlig styrketræning, yoga og pilates. Det motionsudstyr, du bør investere i til denne form for træning er ganske enkelt et godt TRX træningskit. Kittet består af to håndtag til fødderne, og et til hænderne. Man bruger så sin egen kropsvægt som den eneste belastning. Man kan træne både styrke, balance og smidighed med et TRX træningskit, og det er derfor super godt udstyr at træne med. Og det er også derfor, det er så populært.

Slap af efter træning

Når man har trænet hårdt, vil man gerne slappe af. Dette gøres fx foran fjernsynet med en god film, og selvfølgelig en lækker nakkepude bag hovedet. Der findes dog flere forskellige typer af nakkepuder, og hvilken man finder mest behagelig, afhænger faktisk af, hvordan man sover om natten. Hvis man sover på en hård og fyldig hovedpude, vil man formentlig foretrække en oppustelig nakkepude, men hvis man i stedet sover på en meget blød pude, så er en nakkepude i skum nok at foretrække. Det betyder selvfølgelig ikke at, det ikke er muligt at vælge en nakkepude i andet materiale, men det er en god idé at vælge en nakkepude, man finder behagelig.
Hvis finanserne er lidt små, men TRX virkelig frister
Et TRX træningskit er selvfølgelig ikke gratis, og det kan være super kedeligt at skulle vente til næste lønningsdag for at kunne købe kittet, så man kan komme i gang. Der findes heldigvis en løsning, der kaldes kviklån. Ofte kan man finde mindre kviklån, hvor man låner et beløb i 30 eller 45 dage, og så betaler beløbet tilbage helt uden renter og gebyrer. Hvis det kun er indtil næste lønningsdag, at det kniber med finanserne, kan dette derfor være måden at anskaffe sig et TRX træningskit nu og her.

Skriv et svar